петък, 25 октомври 2013 г.

Хотели Благоевград, Симитли - Уникални Цени

Хотелът в Благоевград е стандарт за качество и лоялност. Разположен на кратко разстояние от Благоевград и Симитли в близост до главен път Е79 по, вашият любим хотел в Благоевград, Симитли знае всичко за стила и класата – убедете се сами в първокласното обслужване.
Хотел “Вила Галияна”, Благоевград предлага невероятни оферти за настаняване в региона на Благоевград и Симитли.
Ако искате да пренощувате или имате кратка бизнес среща, Хотел “Вила Галияна”, Благоевград ще Ви предложи това, от което се нуждаете – спокойно и дискретно място за почивка на несравнима цена.
Ако останете в Благоевград или Симитли за няколко дни или това е част от Вашата ваканция, не търсете повече. Това е най-подходящия хотел в района. Хората в Хотел “Вила Галияна”, Симитли са любезни и отзивчиви, но не чакайте последния момент – резервирайте си стая предварително.
 Всички стаи в хотела в Благоевград са удобни и модерно обзаведени, някой от тях имат тераси, стаите със самостоятелни бани и тоалетни, които наистина осигуряват бягство от реалността. В близост до хотела в Симитли се намира Минерален плаж Симитли само на 3 км от хотел Симитли.
Хотела в Благоевград разполага и с парти клуб „Вила Галияна” с 30 места, оборудван с караоке озвучителна уредба, цифрова телевизия където може да организираме купони за малки и големи, за рождени и именни дни, фирмени и частни партита.Всичко това само в любимия ви хотел в Благоевград, Симитли.

Няма коментари:

Публикуване на коментар